lunes, 18 de febrero de 2013

Goofy


Goofy és un personatge de ficció creat per Art Babbitt dels estudis de Walt Disney. És un gos de característiques antropomòrfiques i és un dels millors amics de Mickey Mouse.
Dippy Dawg, tal com va ser anomenat pels artistes dels Estudis Walt Disney era un membre de l'audiència. Ell molestava constantment als altres espectadors per pelar i menjar sorollosament maníes o cacahuates i per riure estrepitosament, fins que dos d'ells li peguen amb les seves bosses.
"Mickey s Service Station" Aquestes animacions tenien al trio intentant col · laborar entre ells per dur a terme una certa tasca que se'ls havia assignat. Més endavant se separarien com a personatges independents. D'aquesta manera cada curt alternaria l'aparició de cadascun enfrontant diferents situacions o problemes i intentant resoldre-les, d'acord a l'estil personal de cada personatge resultant en estils de comèdies diferents. Però al final de cada curt, els tres tornaven a reunir per compartir els fruits dels seus esforços, generalment fracassats.

Progressivament durant les sèries, la participació de Mickey es veu disminuïda en favor de Donald i Goofy. La raó és simple: mentre que el fàcilment frustrat Donald i Goofy que sempre està al seu propi món, Mickey sembla actuar com el personatge sincer del trio, i progressivament es torna més cavaller i tranquil. Els artistes de Disney trobaven que era més fàcil fer nous acudits per Goofy i Donald que per Mickey, fins al punt que el seu rol es torna innecessari. Continua fent animacions com a protagonista fins a l'any 1953. En la majoria d'ells apareix com un personatge tradicional, no particularment goofy (ximple). Goofy va adquirir el poder de convertir-se en Super Goofy menjant les super gramínies una planta de cacauets que creixia en el seu jardí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario